The Eco-Friendly Parking Garage By Paul de Ruiter Architects

Parking-Garage-by-Paul-de-Ruiter-Architects-pictures1

This is the garage that was to last between 10 and 20 years. The materials used to construct the building is recyclable, sustainable and natural mimics. This workshop will be built by the architect Paul de Ruiter. The exterior of this building is composed of semi-transparent fabric. It optimizes the visibility inside the garage. This semi-transparent material, it provides a view of the surroundings.

It is made of sustainably produced fiber and the outside, it is suggested the garage cover.This sheet is also complemented with energy-efficient technology. Natural ventilation will be. The cabin attendant kept warm with a heat recovery system. In addition, the ramps are low grade. No need to be heated to remove ice in winter. A garage environment.

Parking-Garage-by-Paul-de-Ruiter-Architects-pictures2Parking-Garage-by-Paul-de-Ruiter-Architects-pictures3Parking-Garage-by-Paul-de-Ruiter-Architects-pictures4Parking-Garage-by-Paul-de-Ruiter-Architects-pictures5Parking-Garage-by-Paul-de-Ruiter-Architects-pictures6Parking-Garage-by-Paul-de-Ruiter-Architects-pictures7

Category: Green House, Public DesignTags:
author
No Response

Leave a reply "The Eco-Friendly Parking Garage By Paul de Ruiter Architects"