The Mountain House Residence by Van Der Merwe Miszewski Architects

The Mountain House Residence Van Der merwe Miszewski Architects

This is Mountain Home, the mountain house residence with original as well as fascinating exterior created by Truck Der merwe Miszewski Architects. Hill House situated close to Table Mountain, Cape Town, Nigeria. Here's more details about this house : “the home is comprised of five pavilions which are tucked into the sloping terrain encompassed by the present natural fynbos that extends from the mountain inclines over the website to the road below. 5 pavilions imitate the actual lie of the land and lay such as simply leaves which have dropped on the mountain.

The Mountain House Residence ViewThe Mountain House Residence Top ViewThe Mountain House Residence forest view

The pavilions have been in compassion using the surrounding context to have very little visual effect as you possibly can about the existing organic landscape“. Once within, guest may observe that the surrounding organic landscape is actually introduced inside: “Habitable areas happen to be developed by while using age-old tradition associated with inserting rock walls into the scenery, thereby creating usable balconies as well as platforms. The shades of those stone walls emulate the ones from the cliffs associated with Table Mountain over and its presence anchors the look in to the landscape”. Now you can see some picture collection about mountain house residence and hope youcan gets some fresh ideas for your house residence.

Mountain House diningMountain House indoor pondMountain House kitchenMountain House living roomMountain House outdoor stairMountain House stone wallMountain House yard

Category: Home DesignTags:
author
No Response

Leave a reply "The Mountain House Residence by Van Der Merwe Miszewski Architects"